Brzo i jednostavno otvaranje računa
Potvrda podataka
u telefonskom razgovoru
s bankom
Samo jedan odlazak
u filijalu u željeno
vreme
Izaberite račun i uslugu koju želite
Im premium racun
Im master debit
Im omladinski racun
Im devizni racun
Uz bilo koji račun na raspolaganju su vam i dodatni proizvodi banke
Ic netbanking

NetBanking

Elektronsko bankarstvo koje štedi i vreme i novac. Uz osnovne funkcionalnosti kao što su pregled stanja, transfer novca, plaćanje računa, putem NetBankinga možete oročiti novac, koristiti menjačnicu, ugovoriti dodatne usluge, pregledati čekove... sve bez odlaska u banku.
Demo NetBanking
Ic mbanking

mBanking

Mobilno bankarstvo dostupno za korisnike pametnih telefona sa Android i iOS operativnim sistemima. Pored funkcija koje pruža NetBanking, dostupna je i opcija "Slikaj i plati" - da biste platili račun, dovoljno je samo da ga uslikate - i još niz drugih inovativnih funkcionalnosti.
Ic sms usluga

SMS usluga

Proverite stanje na svom računu pomoću mobilnog telefona jednostavnim SMS porukama. Budite obavešteni o prilivu ili odlivu novca i/ili zahtevajte da Vam informacije o stanju računa stiže svakog dana u određeno vreme.
Uz dinarski premium račun možete izabrati jedno od pet vrste osiguranja

Putno osiguranje

Potpuna i pouzdana zaštita dok ste na putovanju ili privremenom boravku u inostranstvu. Osigurana suma je 30.000 EUR, a trajanje osiguravajućeg pokrića je 90 dana godišnje.

Pomoć na putu

Organizacija pomoći i pokriće troškova u slučaju kvara, oštećenja ili krađe vozila.

Imovinsko osiguranje

Osiguranje imovine i stvari domaćinstva od osnovnih (požar, poplava i slično) i dopunskih rizika (izliv vode iz instalacija)

Osiguranje u slučaju nepredviđenih situacija

Osiguranje od nepredviđenih troškova nastalih prilikom putovanja avionom (kašnjenje leta, kašnjenje u isporuci, gubitak prtljaga...)

Porodično putno osiguranje

Osigurana suma porodice 30.000eur i važi 30 dana u toku godine za korisnika MasterCard Gold kartice, njegovog bračnog druga i maksimalno troje dece.